PANORÁMA PARK - Bükkszentkereszt

Luxus pihenés a természet közepén

kiskep

Szobáink

kiskep

Szolgáltatásaink

kiskep

Látnivalók


Panoráma Park

A Panoráma Park, az ország egyik legmagasabb pontján található egészségház, melyet a Bükk hegység csodálatos erdei fognak közre. Egyedülálló panorámával bír a völgykatlanban meghúzódó falura, a vadregényes tájra s kristálytiszta időben a távoli Magas -Tátra vonulataira is.

A Panoráma Park, a település frekventált részén található komplexum, amely modern, jól felszerelt környezetben, képzett szakemberekkel várja kedves látogatóit. 

A település minősített szubalpin gyógyhelyi klímával büszkélkedik. A Panoráma Park, igényesen kialakított szobák biztosításával teremtette meg az ide látogató vendégek igényeit. Mivel a környék minden évszakban sportolási és kirándulási lehetőséget nyújt, így rájuk gondolva különleges kávé- és teaház fogadná a megpihenni vágyókat.

Igyekszünk kielégíteni, azon vendégeink igényeit is, akik a napi fáradalmakat maguk mögött hagyva valóban élvezni szeretnének a szaunázás örömeit és jótékony hatásait. A harmónia, az egészséges életmód megteremtéséhez a Finn, Infra és Napsugár szauna használatával nyújtunk lehetőséget a vidám és pihentető felüdülésre vágyóknak.

Az egészségtudatosok Bio szoláriuma a gyönyörű bőrszín elérése mellett biztosítja a D-vitamin termelődését s ez által a közérzet javulását, a testi-lelki feltöltődést.

Kedves Vendégeink! 

A vendègház körül építési munkálatok folynak!  A munkálatokból eredő esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!


Panoráma Park

Bükkszentkereszt, Napsugár u. Hrsz. 81/9           panoramaparkbukk@gmail.com